• warta

Warta

  • Struktur saringan kantong sareng prinsip kerja

    Struktur saringan kantong sareng prinsip kerja

    Junyi kantong filter perumahan mangrupakeun jenis parabot filter multi-tujuan kalawan struktur novel, volume leutik, operasi basajan tur fléksibel, hemat energi, efisiensi tinggi, karya katutup sarta applicability kuat.Di ...
    Maca deui
  • Masalah umum sareng saringan saringan kantong - kantong saringan rusak

    Masalah umum sareng saringan saringan kantong - kantong saringan rusak

    Kantong saringan rusak mangrupikeun masalah anu paling umum dina perumahan saringan kantong.Aya 2 kaayaan: beubeulahan permukaan jero jeung beubeulahan permukaan luar.Dina pangaruh kontinyu tina t ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngabéréskeun masalah filtrate ngalir kaluar tina celah antara piring filter filter pencét?

    Kumaha carana ngabéréskeun masalah filtrate ngalir kaluar tina celah antara piring filter filter pencét?

    Salila pamakéan pencét filter, anjeun bisa sapatemon sababaraha masalah, kayaning sealing goréng tina chamber filter, nu ngabalukarkeun filtrate ngalir kaluar tina celah antara piring filter.Jadi kumaha urang kudu ngajawab masalah ieu?Di handap ieu kami bakal ngenalkeun alesan sareng ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih pers filter cocog?

    Kumaha carana milih pers filter cocog?

    Di handap ieu pituduh pikeun milih modél cocok tina pencét filter, Mangga ngabejaan urang parameter di handap saloba anjeun terang Ngaran cairan Persentase padet (%) gravitasi spésifik padet Nagara bahan nilai PH Ukuran partikel padet (bolong) ?...
    Maca deui
  • Kumaha Pilih Saringan Harga Kalapa Pencét

    Kumaha Pilih Saringan Harga Kalapa Pencét

    Para ahli ngajarkeun anjeun kumaha carana milih pencét saringan-éféktif ongkos-éféktif Dina kahirupan modern, pencét saringan geus jadi indispensable dina loba widang industri jeung komérsial.Éta dianggo pikeun misahkeun komponén padet tina cair sareng seueur dianggo dina industri sapertos kimia, en ...
    Maca deui
  • Filter Basket Generasi Anyar: Ningkatkeun Kualitas Cai sareng Ngajagi Lingkungan!

    Filter Basket Generasi Anyar: Ningkatkeun Kualitas Cai sareng Ngajagi Lingkungan!

    Dina taun-taun ayeuna, masalah polusi cai parantos janten salah sahiji fokus perhatian sosial.Pikeun ningkatkeun kualitas cai sareng ngajaga lingkungan, komunitas ilmiah sareng téknologi terus-terusan narékahan pikeun milari panyaluran cai anu langkung éfisién sareng dipercaya ...
    Maca deui
  • Kumaha milih modél anu cocog pikeun pencét saringan

    Kumaha milih modél anu cocog pikeun pencét saringan

    Seueur palanggan henteu yakin kumaha milih modél anu pas nalika mésér pencét saringan, salajengna kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha saran ngeunaan cara milih modél anu leres tina pencét saringan.1. Kabutuhan filtrasi: tekadkeun heula filtrasi anjeun ...
    Maca deui
  • Kaunggulan utama filter kantong gancang-bukaan

    Kaunggulan utama filter kantong gancang-bukaan

    Saringan kantong mangrupikeun alat filtrasi multi-tujuan kalayan struktur novel, volume leutik, operasi anu gampang sareng fleksibel, hemat energi, efisiensi tinggi, padamelan katutup sareng aplikasi anu kuat.Sarta eta oge tipe anyar tina sistem filtration.Interiorna dirojong ku logam ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih pencét filter cocog?

    Kumaha carana milih pencét filter cocog?

    Salian milih usaha anu leres, urang ogé kedah merhatikeun masalah-masalah ieu: 1. Nangtukeun jumlah limbah anu kedah dirawat unggal dinten.Jumlah cai limbah anu tiasa disaring ku daérah saringan anu béda-béda béda sareng ...
    Maca deui
  • Alesan jeung solusi pikeun eusi cai luhur filter pencét cake

    Alesan jeung solusi pikeun eusi cai luhur filter pencét cake

    Duanana plat filter jeung lawon filter tina pencét filter maénkeun peran dina nyaring najis, sarta aréa lawon filter pencét filter nyaéta aréa filtration éféktif tina parabot pencét filter.Firstly, lawon filter utamana dibungkus sabudeureun luar ...
    Maca deui